Mark Zuckerberg a devenit tătic. 99 % din acțiunile Facebook vor fi donate

Mark Zuckerberg, şi soţia sa, Priscilla Chan, au anunţat marţi naşterea primului lor copil, o fetiţă, precum şi că donează 99% din acţiunile pe care le deţin la Facebook noii lor fundaţii, "Chan Zuckerberg Initiative".

Mark Zuckerberg a anunţat într-o postare pe Facebook că va dona 99% din acţiunile pe care le deţine la Facebook, estimate la 45 de miliarde de dolari. "Vom dona 99% din acţiunile noastre Facebook, evaluate în prezent la 45 miliarde de dolari, în timpul vieţii noastre pentru a avansa această misiune", au scris părinţii într-o "Scrisoare către fiica noastră Max". Scrisoarea este însoţită de o fotografie a cuplului, contemplând copilul.

Recent, Mark Zuckerber şi-a anunţat intenţia de a-şi lua două luni de concediu de paternitate, după naşterea primului său copil. "Este o decizie foarte personală şi am decis să îmi iau două luni concediu de paternitate atunci când se va naşte fiica noastră", scria el într-un mesaj postat pe pagina sa personală de pe Facebook, în numele sau şi al soţiei sale, Priscilla Chan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel