Marius Striblea, avocat Elena Udrea: M-am gândit la o strategie

ELENA UDREA
ELENA UDREA

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a făcut o primă declarație după decizia judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiției în cazul clientei sale, de la păstra măsura arestului preventiv în dosarul "Gala Bute". 

"Nu cred că a primit cu bucurie această veste, vom discuta ceea ce vom face în zilele următoare. E adevărat că decizia luată astăzi de cei doi judecători este definitivă, dar asta nu înseamnă că pe parcursul zilelor rămase nu putem să depunem și alte cereri. În principiu, putem depune cereri de înlocuire a arestului preventiv. 

Avocatul a precizat că Elena Udrea nu a făcut denunțuri. Întrebat cine sunt cei despre care Elena Udrea spune că vrea neapărat să vină să facă declarații, Marius Striblea a răspuns: "Nu este vorba despre persoane care să aibă calitate publică sau oameni politici. Sunt persoane care au legătură cu dosarul și care pot demonta declarațiile procurorilor.". 

Marius Striblea a precizat că "Elena Udrea în fața judecătorilor a dat o declarație de o oră și 30 de minute în care a desființat toate acuzațiile făcute de procurori". "Sigur că m-am gândit la o strategie și mă duc s-o împărtășesc clientei mele", a mai spus avocatul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel