Marion Cotillard a mărturisit totul despre relația cu Brad Pitt

Marion Cotillard s-a trezit peste noapte implicată în divorțul secolului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt și a decis să vorbească deschis pe o rețea de socializare despre acuzațiile că ea ar fi motivul despărțirii dintre cei doi actori.

Actrița a dezvăluit că relația ei cu Brad Pitt a fost strict profesională și a infirmat acuzațiile că ar fi avut o aventură cu soțul Angelinei, în timp ce filmau drama „Allied". Ea a declarat că nu are nici o legătură cu divorțul dintre cei doi și a mărturisit chiar că este însărcinată cu al doilea copil al actorului francez, Guilliame Canet.

„Aceasta va fi prima și singura mea reacție la știrea bombă ce a apărut în urmă cu 24 de ore și în care m-am trezit implicată. Nu obișnuiesc să comentez astfel de lucruri și nici să le iau în serios, însă pentru că situația escaladează și afectează persoanele pe care le iubesc, trebuie să vorbesc", și-a început Cotillard declarația.

„În primul rând, cu mulți ani în urmă, l-am întâlnit pe bărbatul vieții mele, tatăl fiului meu și al bebelușului pe care îl așteptăm. El este iubirea mea, prietenul meu cel mai bun și singurul de care am nevoie. În al doilea rând, toți cei care spun că sunt devastată, să știți că eu sunt foarte bine, mulțumesc. Această conversație nu este dureroasă. Și tuturor din media, care au început rapid să judece, vă doresc sincer recuperare rapidă", a scris actrița pe Instagram.

„În final, îmi doresc foarte tare ca Angelina și Brad, pe care îi respect profund să-și găsească pacea în acest moment tumultuos”, a concluzionat aceasta.

Imediat după ce s-a aflat că Angelina a semnat actele de divorț, invocând diferențe ireconciliabile, presa a scris că ar fi angajat în ultima vreme un detectiv care a descoperit că Pitt avea o aventură cu Cotillat în timpce filmau drama Allied.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel