Marioara a plătit vedetismele Oanei Zăvoranu. Trebuia să se facă avocată

Oana Zăvoranu nu ar fi ajuns vedetă dacă nu ar fi fost ajutată de Marioara, susține un vecin din comuna Afumați.

Oana Zăvoranu (41 de ani) şi-a pus vecinii în cap după ce a anunţat, la numai câteva zile de la moartea mamei sale, că scoate la vânzare casa din Afumaţi în care a locuit Marioara. Cere 500.000 de euro pe vila cu piscină, însă Iordan Ion, zis nenea Bobiţă, fost vecin de gard cu Marioara, susţine că moştenitoarea averii de 60 de milioane de euro va toca banii aiurea în cel mult doi ani, scrie click.ro.

Nea Bobiţă dă cu Oana de pământ, după ce aceasta s-a plâns că mama ei nu a ajutat-o cu nimic.

CITEȘTE ȘI: Ea este bunica Oanei Zavoranu, ținută ascunsă de Marioara!

Cum el a stat adesea la masă cu Marioara, căci erau şi prieteni de familie, bărbatul susţine că are habar de multe dedesubturi ale familiei Zăvoranu: "Cum poate Oana să spună că Marioara n-a iubit-o şi că n-a ajutat-o cu mai nimic? Ea a băgat bani grei în fundul Oanei, ca să o facă vedetă tv. Noroc cu regretata Jeana Gheorghiu, care era mare şefă în TVR, că altfel nu ajungea ea vedetă. Marioara nu a dat cadouri, bănetul a contat. I-a dat Jeanei o grămadă de bani, ca să o bage pe Zăvo în TVR. Jeana îşi făcea zilnic vizite Marioarei, stăteau mereu în curte. Aici au pregătit debutul şturlubatnicei, s-au dus lupte grele ca Oana să intre în televiziune. Numai că ea era foarte răsfăţată, astfel că Jeana i-a „plasat-o" lui Petrişor, bucătarul. Şi ăluia i-a mâncat ficaţii. Trebuia să o suporte, că era pila Jeanei. Marioara a greşit, trebuia să o lase pe Oana să se facă avocată", a declarat acesta pentru Click!

Tot de la acest vecin am mai aflat şi câte cadouri de sute de mii de euro a primit Oana de mama ei: "În 2012, Marioara i-a oferit o maşină Porsche în valoare de 60.000, sperând că astfel Oana va scăpa de depresie. Disperată, femeia a vândut o pungă de bijuterii ca să-i cumpere fiicei sale maşină de fiţe. A scos şi bani de la bancă, de prin casă, pe unde îi mai ţinea ea. Să nu uite că i-a mai dat şi casa din strada Andrei Mureşanu, în valoare de peste 300.000 de euro", a ţinut nea Bobiţă să-i împrospăteze lui Zăvo memoria. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel