Marine Le Pen cere suspendarea Schengen după atacul terorist din Franța

Președintele Frontului Național, Marine Le Pen, a propus, ca urmare a ultimelor atacuri teroriste din Franța, suspendarea spațiului de liberă circulație Schengen.

Le Pen, potențială candidată la alegerile prezidențiale din 2017, le-a mărturisit jurnaliștilor că a înaintat această propunere în cadrul întâlnirii de la Palatul Elysée cu președintele Francois Hollande.

"De asemenea, am exprimat necesitatea (...) de a pune în aplicare măsuri de vizând retragerea cetățeniei", a adăugat ea, referindu-se la cei care, "beneficiari ai dublei cetățenii, au plecat fie să lupte, fie să se antreneze într-o țară străină, după care s-au întors pe teritoriul nostru pentru a comite crime barbare", conform Agerpres.

Marine Le Pen, care conduce un partid cu platformă anti-imigrație, a fost unul dintre cei mai vocali politicieni francezi pe parcursul derulării crizei teroriste de la Paris. Între altele, ea a spus că Franța trebuie să declanșeze un război împotriva fundamentalismului islamic și a propus reinstituirea pedepsei cu moartea.

Sondaj-șoc în Franța: Procente rușinoase pentru Hollande. Le Pen îl zdrobește

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel