Marian Petrache dezvăluie o discuție cu Crin Antonescu. Pe cine voiau la șefia PNL

Secretarul general al PNL, Marian Petrache a dezvăluit că, după ce a câștigat Klaus Iohannis șefia PNL, a avut o discuție cu Crin Antonescu despre noul președinte al PNL. 

Marian Petrache a spus că Dan Motreanu era numele agreat de amândoi, dar nu a vrut să candideze. 

"Eu am avut o discuție cu Crin Antonescu, chiar după ce Klaus Iohannis a fost ales președinte al României, despre cine ar putea să fie viitorul președinte al PNL. Și el, și eu credeam că cea mai bună variantă era Dan Motreanu. Amândoi am agreat acest nume. Dar nu a vrut să candideze. Apoi, după ce pe piață au fost anunțate cele două nume, Atanasiu și Orban, Crin Antonescu și-a anunțat susținerea pentru Ludovic Orban", a spus Marian Petrache, pentru realitatea.net

Întrebat dacă Alina Gorghiu ar mai fi candidat la șefia PNL, dacă Dan Motreau ar fi acceptat să se înscrie în cursă, Marian Petrache a răspuns: "Cred că dacă Alina Gorghiu ar fi știut că va candida Motreanu, nu ar mai fi candidat ea. Și invers, dacă Motreanu știa că va candida Alina, nu ar mai fi candidat el. Fiecare ar fi renunțat la candidatură, ca să poată candida celălalt".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel