Marian Munteanu: România are nevoie de partide politice serioase

Președintele partidului Alianța Noastră România Marian Munteanu a vorbit la interviurile DC NEWS despre nevoia României de un Parlament curat, în care să nu existe oameni ușor de șantajat și să fie cinstiți.

"În România decide un mecanism administrativ difuz, presărat prin mai toate instituțiile, recurtat de-a lungul a 20 de ani. Noi nu avem de fapt structuri politice instituționale. Noi avem niște partide mari care sunt preocupate să-și ocupe  niște poziții și să dețină un control la centru, să nu îngăduie niciun fel de selecție serioasă în teritoriu. Eu cred că România are nevoie de formațiuni politice serioase, legate de realitățile românești și care să aibă capacitatea de selecție serioasă a unor cinstiți, competenți și patrioți.  România are de 25 de ori mai multe legi decât Mare Britanie. Avem niște legi stufoase pe care nimeni nu le înțelege, ai nevoie sute de avocați. E o debandadă legislativă. Problema asta poate fi retezată scurt cu un Parlament în care să existe oameni care să ia decizia rapid și să o facă în interesul oamenilor. Pârghia esențială este Parlamentul și obiectivul Alianței Noastre ăsta este, să aducem în Parlament oameni incoruptibili, oameni care nu vor ceda la presiunui și la șantajuri

Uitați-vă la alegeri. Îți lua un sfert de oră să completezi tabelele pentru alegerile parlamentare. Gândirea acestor legiuitori a fost  una de a încurca lucrurile pentru a acoperi fraudele, ori acest lucru nu poate fi rezolvate decât începând cu Parlamentul", a spus Marian Munteanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel