Marian Mezdrea a murit sub ochii lui Radu Mazăre

Ultimele clipe din viaţa lui Marian Mezdrea, bărbatul în vârstă de 23 de ani care a murit într-un club din Mamaia, s-au derulat prin faţa ochilor lui edilului Radu Mazăre, care se afla în acelaşi club.

Drama lui Marian Mezdrea, bărbatul care a murit la 23 de ani într-un club din Mamaia, s-a derulat exact sub ochii lui Radu Mazăre. Edilul Constanţei se afla în acelaşi local cu tânărul şi a asistat la momentele în care acesta era scos pe braţe şi dus pe plajă de prietenii lui.

VEZI ȘI: Cauzele morții tânărului pe plaja din Mamaia, incerte

"Am văzut cum îl cărau câţiva. Mai mult decât atât nu ştiu ce să spun pentru că stateam de vorbă cu o fată. Incidente se mai întâmplă prin cluburi, când se mai ciondănesc, se mai bat... Nu aveam de unde să ştiu că i s-a făcut rău. Vezi ce înseamna dacă bei zi şi noapte, le mai şi amesteci... energizante şi aşa mai departe. Nu beau niciodată energizante. Nu-mi plac. Miros a urină. Tinerii trebuie să fie echilibraţi. Să facă sport. Să nu bea trei zile şi trei nopţi la rând pentru că apoi îi lasă inima", a declarat edilul, pentru Ziua de Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel