Marian Godină, mesaj pentru politicienii "abuzați" de polițiștii rutieri

Marian Godină, cel care a cucerit internetul cu o serie de povești pline de haz despre munca de polițist, are un mesaj pentru acei politicieni ori persoane cu funcții înalte care se plâng onlinecă  au ajuns să fie victime ale "abuzurilor" polițiştilor rutieri: "S-au dus vremurile, băieți! Sau cum ar fi spus bunicu': NU MAI MERGE CUM MERGEA, ACUM INTRĂ CUM IEŞEA!"

Polițistul brașovean susține pe pagina sa de socializare că astfel de postări ale unor oameni importanți nu fac altceva decât să-i confirme faptul că "în sfârșit" polițistul român poate aplica legea fără să-i fie teamă că ar putea avea probleme ulterior din cauza funcției celui pe care l-a oprit.

 "Observ în ultima vreme că tot mai mulți oameni politici îşi narează pățaniile din trafic după ce ajung să fie victime ale "abuzurilor" polițiştilor rutieri. Astăzi am citit o altă întâmplare cu un om politic "abuzat". Nu am să îi mai dau nici share şi nici nu am să îi spun numele măcar, asta pentru că am învățat că un răspuns acid din partea mea ar putea fi folosit în mod propagandistic de tabăra adversă a politicianului respectiv, ori eu nu vreau să fac jocurile politice nimănui şi, din fericire pentru mine, nu am absolut nicio obligație ori datorie față de niciun om sau partid politic.

Ideea la care vreau să ajung e alta. După ce citesc aceste postări ale oamenilor importanți, care se plâng online de comportamentul polițiştilor care i-au oprit, unora dintre cititori li se confirmă părerea deja formată că polițiştii rutieri sunt nişte jăpcari care mereu se poartă urât şi comit abuzuri.

Faptul că, până nu demult, nu auzeam politicieni ori persoane cu funcții înalte plângându-se de polițişti (cred că deputatul acela care "iniția inițiative legislative" într-o română pocită a dat tonul) mie îmi confirmă altceva: îmi confirmă că am ajuns în sfârşit ca polițistul român să poată aplica legea fără să-i fie teamă că ar putea avea probleme ulterior din cauza funcției celui pe care l-a oprit.

De altfel, pe vremuri, aceşti oameni importanți nici nu aveau de ce să se plângă, pentru că mai dădeau un telefon în stânga-n-dreapta, mai erau recunoscuți...
S-au dus vremurile, băieți! Sau cum ar fi spus bunicu': NU MAI MERGE CUM MERGEA, ACUM INTRĂ CUM IEŞEA!", a scris Marian Godină pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel