Marian Căpățână: "Am fost primul la sediul de campanie al lui Traian Băsescu". Dorel Onaca: "Eu sigur am fost primul"

Marian Căpățână spune că l-a informat pe Dorel Onaca despre șpaga pe care a luat-o Mircea Băsescu de la Bercea Mondial și astfel ar fi aflat și Traian Băsescu. 

Dorel Onaca, membru al PMP, a negat cateogoric spusele lui Marian Căpățânâ. Dorel Onaca s-a ocupat de "garajul" lui Traian Băsescu la referendum. "De trei ori am vorbit cu Onaca la referendum. Am fost primul la sediul de campanie, la referendum", a spus Marian Căpățână, care-l acuză pe Dorel Onaca de pierderi de memorie. 

"Eu sigur am fost primul, că au mai fost și alții, erau foarte mulți. Îmi pare rău că nu l-am remarcat, chiar îmi pare rău, dar n-aveam nicio legătură. Dacă o fi fost acolo, treaba dânsului, nu știu ce legătură e între mine Marian Căpățână și Bercea Mondial. Tot acest caz l-am aflat de la televizor. În viața mea nu am discutat despre acest caz cu nimeni, vă spun sincer, nu am auzit și nu am avut nicio discuție despre acest caz cu nimeni, niciodată. Nu înțeleg de unde numele meu e băgat într-o asemenea aberație. E pur și simplu maxima zilei. N-am spus că nu-l cunosc, n-am avut nicio discuție, l-am văzut la partid de câteva ori. Nu am avut nicio discuție despre acest caz cu Căpățână, că am vorbit, mă știți, vorbesc cu toată lumea", a fost replica lui Dorel Onaca, făcută printr-o intervenție telefonică la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel