MARIA CASSI aduce în România spectacolul de comedie „ATTENTE AL LUPO”

Cunoscuta actriță italiană Maria Cassi revine în România, cu one woman show-ul „Attente al lupo“, care va avea loc la Sala ARCUB, în zilele de 7 și 8 noiembrie, de la ora 20:00.

Cunoscuta actriță italiană Maria Cassi revine în România, cu one woman show-ul „Attente al lupo“, care va avea loc la Sala ARCUB, în zilele de 7 și 8 noiembrie, de la ora 20:00.

„Attente al lupo“ este un spectacol umoristic axat pe una din temele preferate ale actriței, respectiv diferențele dintre bărbați și femei. Maria Cassi prezintă mereu disputatul subiect într-o abordare originală, inspirându-se din relatările biblice cuprinse în Vechiul Testament, pe care le „repovestește“ într-o manieră comică explozivă.

Trei momente principale din istoria umanității fac deliciul publicului în spectacolul „Attente al lupo“: Geneza, legendara Arcă a lui Noe și Turnul Babel. Jocul interpretativ al artistei capătă puternice accente comice odată cu gesturile specifice fiecărui personaj pe care le redă cu mult haz, ceea ce scoate la iveală și capacitatea de analiză pe care și-a dezvoltat-o în ultimii ani, în care s-a dedicat studiului limbajului non-verbal. Stilul Mariei Cassi se apropie în mod evident de cel al unor mari actori de comedie, precum Charlie Chaplin, Jerry Lewis și Jacques Tati.

Deși este un one woman show, spectacolul este dinamic și abundă de personaje, care interacționează unele cu altele până la conflict, căci Maria Cassi este pe rând bărbat și femeie, Adam și Eva, tânără și bătrână, subliniind prin mișcările corpului caracteristicile fiecărui personaj și reușind să aducă în prim plan elementele comice ale acestora, întocmai ca un caricaturist.

Biletele pentru cele două spectacole, din 7 și 8 noiembrie, pot fi achiziţionate de la Casa de bilete ARCUB (Str. Batişte nr. 14) sau online pe bilete.arcub.ro.

Preţ: 45 lei (Categoria I) şi de 35 lei (Categoria II). Elevii şi studenţii care se prezintă la Casa de bilete ARCUB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 25 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel