Marcian Petrescu, ELIMINAT de la Românii au talent, deși a primit 4 de DA. "Mascaradă ieftină"

Marcian Petrescu a adus muzicuța și blues-ul la "Românii au talent". A avut o interpretare de excepție, a fost aplaudat de public, iar jurații l-au lăudat pentru prestația sa.

Concurentul a primit 4 de DA, dar nu a mai putut să lupte pentru titlul de erou național pentru că a fost eliminat din concurs brusc, fără nicio explicație. Așa spune Marcian Petrescu, într-un mesaj pe Facebook, unde lansează câteva acuzații la adresa "Românii au talent".

Românii au talent - "o mascaradă ieftină"

Marcian Petrescu a primit un telefon prin care i s-a comunicat simplu că juriul a decis să nu meargă mai departe, stupoare - în condițiile în care Bebe Cotimanis, Andra, Mihaela Rădulescu și Andi Moisescu i-au dat 4 de DA.

"Deci... primesc 4 de DA, categorici, sunt felicitat de fiecare în parte, primesc medalia aia în formă de steluța tricoloră, Andi Moisescu îmi spune că de abia așteaptă să ne întâlnim în etapele următoare... domnul Cotimanis are un solo spot în final, în care vorbește foarte frumos despre mine... (și-i mulțumesc frumos pentru asta !)...

(oar_w460)

Pe urmă, la vreo săptămâna după difuzarea acestei ediții, primesc un telefon de la o domnișoară din echipa emisiunii care-mi spune sec: "Vă mulțumim frumos pentru participare, dar juriul a decis să nu mergeți mai departe..."!!! Am întrebat care-i motivul și mi s-a răspuns că juriul nu motivează... Am întrebat, pe bună dreptate... DE CE am primit 4 de DA, dacă prestația mea nu e bună pentru etapele următoare... DE CE au vorbit atât de frumos despre mine, când de fapt prestația mea nu m-a trimis mai departe... DE CE TOATĂ MASCARADĂ ASTA ??? Pentru că mie mi se pare că ESTE O MASCARADĂ IEFTINĂ!", a scris Marcian Petrescu pe Facebook.

Nici până astăzi, artistul nu a primit nicio explicație

Contactat de DC News, Marcian Petrescu, considerat cel mai bun cântăreț la muzicuță din România, a spus că nici până astăzi nu a primit o explicație pentru ceea ce i s-a întâmplat. 

"Nu am primit nicio explicație... este drept că încă nu am scris un email oficial. Oricum trebuie să le scriu pentru că vreau să intru și eu în posesia copiei mele din contractul semnat cu ei. Telefonul pe care l-am primit ulterior, la vreo săptămână, m-a lăsat fără replică... NU MI S-A EXPLICAT DE CE. Ca să fie clar: momentul difuzat la televizor a fost înregistrat. Spotul lui Bebe Cotimanis a fost inregistrat ulterior! Dacă juriul s-a răzgândit ulterior din proprie inițiativă sau pentru că asa le-au dictat producătorii... iar eu am fost eliminat din etapele următoare... PUTEAU SĂ AIBĂ BUNUL SIMȚ SĂ NU MAI DIFUZEZE MOMENTUL MEU! Este ca și cum un elev ia 10 pe linie la examen și pe urmă i se spune că de fapt nu a luat examenul... ? Cum așa ?", ne-a transmis artistul.

VEZI ȘI: Traian Constantin, unul dintre finalişti „Românii au talent", a fost eliminat de producători

Îi pare rău că a participat la "Românii au talent"

Artistul care a fost aplaudat de toată lumea la "Românii au talent" regretă că a participat la concursul de la PRO TV.

"Eu NU m-am înscris cu gândul să câștig neapărat concursul! M-am înscris din dorința de a promova muzicuța și BLUES-ul - genul muzical pe care-l iubesc atât de mult și care este de foarte bună calitate! Dacă nu asta se caută în acest show... atunci... chiar îmi pare rău că am participat! Dacă un gigel sau un nene care se chinuie să imite cum se cântă blues-ul sunt trimiși în finală... ASTA CHIAR CĂ E O IDIOȚENIE și în cazul asta... chiar îmi pare rău de timpul pierdut!", a mai notat artistul pe Facebook.

Posted by Petrescu Marcian on 22 Mai 2015

"Nu mă deranja dacă eram respins în etapă de început sau dacă eram respins la preselecția filmată cu juriul!

Pe mine m-a deranjat foarte tare faptul că momentul meu, unde s-au văzut și s-au auzit clar aprecierile membrilor juriului, a fost difuzat pe post, cu toate că decizia ulterioară a juriului a fost să nu merg mai departe. PENTRU CE MAI DIFUZEZI UN MOMENT ÎNREGISTRAT, PENTRU CARE DOMNUL COTIMANIS REALIZEAZĂ ȘI UN SOLO SPOT SPECIAL, DACĂ DECIZIA ULTERIOARĂ CONTRAZICE TOTAL CE AI SPUS LA FINALUL MOMENTULUI MEU ????????????

În acest caz, NU MI SE PARE NORMAL SĂ MI SE SPUNĂ PE URMĂ CĂ NU MAI MERG MAI DEPARTE... și asta FĂRĂ NICI UN FEL DE EXPLICAȚIE !

Spun din nou... dacă acest show este făcut să promoveze cazuri sociale și nu oameni care sunt cu adevărat talentați... ATUNCI ESTE O MARE MIZERIE !", a subliniat Marcian Petrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel