Manevra folosită și de escrocii din România face ravagii la Paris. Avertisment pentru călători

O manevră folosită și de escrocii din România face ravagii și la Paris, unde turiștii creduli sunt lăsați fără bani.

Este vorba despre oamenii care cer bani pentru donații. Probabil, mulți dintre dumneavoastră ați fost abordați de oameni care v-au cerut bani fie pentru un copil bolnav, o mănăstire aflată în construcție sau alte astfel de "cauze nobile". Problema este că de multe ori totul este o minciună și banii pe care îi dați nu ajung la copiii nevoiași sau bolnavi și nici la mănăsitiri neterminate.

Acest timp de sechemă este folosit și de escrocii din Paris. Un clip publicat pe Daily Mail arată o femeie care abordează un turist, pe malul Senei, o zonă extrem de populară printre cei care vizitează capitala Franței, pentru a-l ruga să semneze o petiție.

Femeia nu-i explică turistului, care avea o cameră ascunsă la el, pentru ce semnează și devine vizibil iritată când acesta inisistă să afle ce semnează. 

Văzând că nu ajunge nicăieri, femeia pleacă nervoasă de lângă turist. Dacă ar fi semnat, aceasta i-ar fi cerut bani pentru o "cauză nobilă".

"Mai întâi te întreabă dacă vorbești engleză. Așa își dau seama dacă ești turist. Să nu donați bani nimănui dacă sunteți la Paris", a spus bărbatul care a filmat-o pe femeie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel