Managerul Spitalului 'Sf. Maria', Narcis Copcă, la DIICOT

DIICOT
DIICOT

Managerul Spitalului "Sf. Maria", Narcis Copcă, s-a prezentat luni dimineața la sediul DIICOT, în legătură cu plângerea penală depusă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

"Va trebui să ne lămurim privind plecarea organelor donate din România în străinătate prin intermediul unei organizații, care de fapt era chemată, atenție, să facă un audit neoficial la Spitalul 'Sfânta Maria', pentru a alege dintre două centre aflate în competiție și care doresc acreditarea de transplant pulmonar, în datele de 8 și 9. Noi suntem acreditați, nu suntem în competiție sau în conflict cu nicio altă clinică. Acest audit neoficial era făcut după zicala 'lupul păzește oile' pentru că această entitate este cea care a preluat organele din România", a declarat Narcis Copcă, la intrarea în sediul DIICOT.

[citeste si]

Conducerea Spitalului "Sf. Maria" a anunțat, pe 23 noiembrie, că a depus o plângere penală împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, pentru abuz în serviciu, după ce Inspecția Sanitară de Stat a făcut un control la această unitate medicală în cazul acreditării centrului de transplant pulmonar.

În plângerea penală se solicită organelor de cercetare "investigarea și sancționarea activităților cu caracter posibil infracțional" desfășurate de către Ministerul Sănătății prin reprezentantul său Vlad Voiculescu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel