Manager Spitalul 'Sf. Maria': Inspecţia Sanitară a găsit totul perfect

Managerul Spitalului 'Sfânta Maria', Narcis Copcă, a declarat miercuri pentru AGERPRES că Inspecţia Sanitară de Stat, care a făcut verificări la această unitate medicală, nu a găsit nereguli.

'Mi-a trimis şi Inspecţia Sanitară de Stat să verifice să ne dea afară. Vă anunţ că Inspecţia Sanitară trimisă de domnul ministru a stat două zile că a găsit totul perfect', a spus Copcă. El a susţinut că unitatea medicală este acreditată pentru a face transplant pulmonar.

'Suntem acreditaţi de Guvern, avem o listă naţională de transplant pulmonar şi dânsul (n.r. - ministrul Sănătăţii) a refuzat plata serviciilor către asiguraţii români din program. Nu a găsit niciun document, absolut nimic, dacă găsea în şase luni .... El a refuzat plata asiguraţilor şi a zis să meargă la Viena. Nu i-a trimis nici la Viena. (...) De fapt urmărea să introducă România într-o organizaţie în care să meargă organele (n.r. - prelevate) numai din România şi mai puţin de acolo. Pe noi nu ne-a prejudiciat decât ca imagine, pentru că vorbeşte urât de noi şi spune în şedinţă de Guvern, deşi nu a călcat pe aici, că nu s-ar opera la Spitalul 'Sfânta Maria'. Îmi pare rău, dar sunt sute de mii de bolnavi operaţi aici. Nu nouă ne-a făcut un deserviciu. A făcut un deserviciu pacienţilor aflaţi pe listă, a refuzat să le plătească serviciile', a arătat medicul.

[citeste si]

El a afirmat că, deşi ministrul Sănătăţii face acuzaţii la adresa Spitalului 'Sfânta Maria, nu a 'găsit un document fals' în acest caz. 'Noi suntem pregătiţi, nu facem intervenţii decât punându-ne în joc diploma de medici. (...) El acuză cu fals, cu nu ştiu ce, dar nu spune: uite, domnule, am găsit un document fals, am găsit o virgulă, am găsit ceva. Nu dă nimic scris', a susţinut Narcis Copcă. Inspecţia Sanitară face verificări la Spitalul Sfânta Maria în cazul acreditării centrului de transplant pulmonar, a anunţat miercuri ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel