Mama lui Mircea Badea îl atacă pe Banciu: Un agramat!

mariana-badea
mariana-badea

Mariana Badea, mama lui Mircea Badea, l-a atacat pe blogul personal pe Radu Banciu, despre care spune că este un ”agramat”.

Pe blogul personal, mariana-badea.ro, în care dezbate, de obicei, chestiuni legate de gramatica limbii romane, doamna Badea discută cu vizitatorii site-ului, sub pseudonimul “Profa”. Pentru că, din când în când, se mai deviază de la subiect, un utilizator  a abordat o altă temă, spunând: “Eu nu am știut că, “celebrul om de televiziune”, Radu Banciu este o persoană adevarată până acum câteva luni. Am crezut că e un personaj comic, fictiv, născut din imaginația lui Mihai Bendeac”, scrie wowbiz.ro.

 Utilizatorul se referea la faptul că Bendeac l-a imitat pe Radu Bacniu.

Mariana Badea a intrat în joc și a raspuns: “Bendeac a vrut să-l facă atât de celebru, încât să-l concureze pe M., dar nu prea i-a ieșit”, pentru că apoi să-l desființeze pe concurentul fiului său: “Insul e greu de urmărit, este agramat, infatuat, ba chiar bolnav de paranoia. Se crede „un jurnalist uriaş”, după cum a declarat cu emfaza despre sine”.

 
VOTEAZA ARTICOLUL

STIRE RECOMANDATA

Dosarul Bercea și misterul "Bătrânul de la București". Cum comentează Ana Birchall și Mugur Ciuvică varianta lansată de DC News

Anca Murgoci / 25 iul, 21:22

STIRI

În emisiunea "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu", difuzată la Antena 3, invitații lui Răzvan Dumitrescu au discutat despre misterul "Bătrânul de la București". Eugen Iacobescu a susținut că Bercea Mondial a acționat în trei direcții pentru eliberarea sa din închisoare. Una dintre direcții este cea a "Bătrânului de la București". În presă au apărut zvonuri care îl indică pe Răzvan Murgeanu ca fiind cel supranumit "Bătrânul". Contactat de jurnaliștii de la DC News, consilierul de stat a dezmințit această informație.

TOP STIRI CELE MAI...

Romprest

comunicate de presa

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet