Mama lui Mircea Badea îl atacă pe Banciu: Un agramat!

mariana-badea
mariana-badea

Mariana Badea, mama lui Mircea Badea, l-a atacat pe blogul personal pe Radu Banciu, despre care spune că este un ”agramat”.

Pe blogul personal, mariana-badea.ro, în care dezbate, de obicei, chestiuni legate de gramatica limbii romane, doamna Badea discută cu vizitatorii site-ului, sub pseudonimul “Profa”. Pentru că, din când în când, se mai deviază de la subiect, un utilizator  a abordat o altă temă, spunând: “Eu nu am știut că, “celebrul om de televiziune”, Radu Banciu este o persoană adevarată până acum câteva luni. Am crezut că e un personaj comic, fictiv, născut din imaginația lui Mihai Bendeac”, scrie wowbiz.ro.

 Utilizatorul se referea la faptul că Bendeac l-a imitat pe Radu Bacniu.

Mariana Badea a intrat în joc și a raspuns: “Bendeac a vrut să-l facă atât de celebru, încât să-l concureze pe M., dar nu prea i-a ieșit”, pentru că apoi să-l desființeze pe concurentul fiului său: “Insul e greu de urmărit, este agramat, infatuat, ba chiar bolnav de paranoia. Se crede „un jurnalist uriaş”, după cum a declarat cu emfaza despre sine”.

 
VOTEAZA ARTICOLUL

STIRE RECOMANDATA

EXCLUSIV. De ce nu a difuzat TVR interviul cu Alina Bica. Conflict între Adelin Petrișor și Claudiu Lucaci

Iordachescu Ionut / 31 oct, 16:33

Știri din Mass-media

Controversata înregistrare în care șefa DIICOT, Alina Bica, întreabă "am apărut trăgând pe nas?" a născut fricțiuni în sânul TVR, după ce afirmațiile procurorului nu au fost difuzate de televiziunea publică, dar au apărut pe blogul lui Adelin Petrișor .

TOP STIRI CELE MAI...

Romprest

comunicate de presa

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet