Mălin Bot, dat afară de la ”România liberă”. Reacții virulente

Jurnalistul Mălin Bot a fost dat afară de la ”România Liberă”. El susține că ordinul a venit de la Alexander Adamescu peste capul tuturor și că motivul pentru care a fost demis este că a participat la protestele #rezist. 

Pe Facebook-ul său au apărut foarte multe comentarii care-l apără de ”comunism”.

Iată câteva dintre comentariile care-l susțin pe Mălin Bot: 

- Comunistii au inceput epurarile! Malin Bot si Ondine Ghergut dati afara!

- Romania se va elibera cu adevarat abia atunci cand noi toti vom fi dispusi sa ne asumam genul asta de riscuri.
Respect Malin Bot!

- Je suis Malin Bot

- Romania chiar ca a inebunit... Acert om, de o sinceritate bolnava, sa-i spunem, de o lupta acerba cu lumea murdara... Dumnezeu stie de ce...!!!! Malin Bot este un scump.... Si trebuie sa-l ajutam!

- INCREDIBIL! Cum să-l dai afară pe Mălin Bot de la "România liberă" pe motiv că a fost la protestele anti-PSD?! Deși șeful lui editorial Sabin Orcan susține că a fost "restructurat"! O nouă lovitură anti-presă liberă, după mazilirea jurnalistei Ramona Ursu de la "Adevărul". E clar, PSD a retras de ochii lumii OUG 13, ca să pregătească asaltul total. Anti-DNA și anti-ziariști pro-lege. Stalin de Teleorman vrea "sânge pe pereți". Autorul acestei grozăvii de neimaginat e Alexander Adamescu, patronul RL și dușman al DNA. Ca și Dracnea (Laurențiu Ciocăzanu). 

[citeste si]

Iată și comentariile contra jurnalistului, care nu-l compătimesc: 

- Sunt trist! Foarte trist! Oscilez intre consternare si deznadejde! Soarta presei, dar ce zic eu a presei, a Romaniei, pare ca a apucat-o pe un drum ierversibil, al pierzaniei. Au trecut ore bune, lungi, dilatate de dramatismul unui eveniment crucial pentru democratie, inlaturarea atletului presei deontoloage, Malin Bot, din redactia cotidianului Romania Libera. A trecut, deci, aproape o jumatate de zi de la abominabilul gest si sint singurul jurnalist din biata presa romaneasca constient de amploarea tragica a evenimentului, care s-a solidarizat cu reputatul jurnalist. Pun tacerea camarazilor eroului cazut pe seama consternarii care i-a paralizat. Cand revolta depaseste prea-plinul sufletului, tacerea impietrita devine mai puternica si decat trambitele.  Doar in aceasta cheie poate fi interpretata tacerea celorlalti camarazi ai bravului erou, nicidecum ca-i doare-n p**a de el, pe de o parte, sau ca sunt cacati pe ei de frica, pe de alta. (Mirel Curea, EvZ)

- Malin Bot, nu mai schelalai pentru ca ai fost dat afara. #rezista (Mircea Badea)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel