Urmărește emisiunea live


Maia Sandu, candidatul PAS la alegerile prezidențiale din Moldova

Maia Sandu, președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), a fost desemnată miercuri candidat al formațiunii sale pentru alegerile prezidențiale din 30 octombrie din Republica Moldova, transmite Moldpres.

Potrivit Serviciului de presă al PAS, decizia a fost luată miercuri de către Consiliul Politic Național (CPN) al formațiunii. Totodată, acesta a hotărât și constituirea Grupului de inițiativă pentru colectarea semnăturilor de susținere a Maiei Sandu.

'Vă chem astăzi pe dumneavoastră, cei prezenți, și pe toți cetățenii Republicii Moldova: haideți să pornim de aici, de la instituția prezidențială, curățarea clasei politice și recâștigarea independenței R. Moldova! Vă fac această chemare pentru că eu știu ce trebuie făcut! Și cum trebuie acționat! Republica Moldova are nevoie de un președinte al cetățenilor, nu al clasei politice expirate. Un președinte ales de cetățeni, cel în care poporul are încredere, care are toată puterea să schimbe lucrurile conform legii, într-un cadru constituțional și poate să scoată din captivitate statul, căzut în mâinile unei clase politice corupte și nocive', a declarat șefa PAS, Maia Sandu.

[citeste si]

În baza deciziei CPN, președintele PAS, Maia Sandu, conducătorul grupului de inițiativă, Igor Grosu, precum și membri ai PAS urmau să se deplaseze miercuri la Comisia Electorală Centrală (CEC) pentru a depune actele necesare și lista membrilor grupului de inițiativă, format din 99 de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel