Madonna, căzătura spectaculoasă la gala Brit Awards - Video

Madonna a oferit un moment spectaculos, miercuri seara, la gala premiilor Birt. Cea supranumită "Regina muzicii pop" a reușit să devină vedeta evenimentului după ce a căzut pe spate pe treptele scenei, în timp ce interpreta o melodie.

Miercuri seară, la finalul galei Brit Awards - gala premiilor industriei muzicale britanice, de la Londra, Madonna, care interpreta o melodie, s-a împiedicat pe treptele de la baza scenei, aparent după ce unul dintre dansatorii săi a încercat să îi dea jos o pelerină lungă pe care o purta la începutul momentului artistic.

Vedeta a căzut pe spate, încasând din plin şocul contactului cu treptele, însă și-a revenit rapid și a continuat reprezentația ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic.

Incidentul a devenit viral pe reţelele de socializare, dar Madonna a transmis fanilor săi că se simte bine, mulțumindu-le totodată pentru grija ce i-o poartă.

"Armani hooked me up! My beautiful cape was tied too tight! But nothing can stop me and love really lifted me up! Thanks for your good wishes! I'm fine! ‪#‎livingforlove‬" -Madonna/ Armani mi-a făcut-o! Frumoasa mea pelerină era legată prea strâns! Nimic nu mă poate opri însă iar dragostea mi-a dat aripi! Mulțumesc pentru gândurile bune! Sunt bine! #trăiesc pentru dragoste".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel