Monica Macovei, atac vehement la adresa Corinei Crețu

Monica Macovei, europarlamentar PDL și candidat independent la Președinție, dezaprobă ferm nominalizarea colegei sale din Parlamentul European, Corina Crețu, pentru funcția de comsiar european.  

"Acest portofoliu de dezvoltare regională este foarte important. Nu cred că Corina Crețu are însă capacitatea să îl gestioneze. De ce? Pentru că nu se pricepe la treaba asta, este de profesie jurnalist din câte știu. Nu știu ce cunoștințe a acumulat pe parcurs, iar în Parlamentul European, unde mi-a fost colegă și încă îmi este, din 2009 în 2014 a făcut zero legi", a declarat, luni seară, la postul B1 TV, Monica Macovei, după ce europarlamentarul PSD Corina Crețu a fost confirmată în funcția de comisar de către președintele desemnat al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și care, potrivit unor surse citate de Gândul, social-democrata ar fi fost confirmată pentru portofoliul Politicii Regionale.

Citește și Bogdan Chirieac: Victor Ponta l-a bătut pe Traian Băsescu, la Bruxelles. Corina Crețu, Comisar European

"Întrebați-o ce a făcut. O fi vorbit, dar știi cum e, e altceva să faci o lege decât să vorbești un minut la microfon. Cel mai important lucru pe care îl face un Parlament sunt legile. Iar ea a făcut zero legi. E mult mai simplu să mergi să ridici mâna decât să scrii o lege", a mai spus aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel