Machine Head, bilete cu preț special la concert, disponibile până luni-VIDEO

Bilete cu prețul promoțional de 89 de lei pentru concertul Machine Head din 23 septembrie de la Arenele Romane din București mai sunt disponibile până luni, informează un comunicat al organizatorilor remis Agerpres.

Începând cu 1 septembrie, vor fi disponibile tot pe www.ambilet.ro doar bilete la prețul de 95 de lei, valabil până în ziua concertului. Biletele în format fizic direct se pot achiziționa de la sediul Promusic Events & Maximum Rock și prin rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Cărturești, Humanitas).

În ziua spectacolului, biletele se vor mai vinde doar la intrarea în Arenele Romane, pentru suma de 110 lei.

Formația Machine Head — Robb Flynn — voce, chitară, Phil Demmel — chitară, backing vocals, Jared MacEachern — bas, backing vocals și Dave McClain — tobe, percuție — revine în România pe 23 septembrie, într-un concert special intitulat "An Evening With Machine Head".

Evenimentul face parte din turneul internațional al trupei, organizat pentru promovarea celui mai recent album, "Bloodstone & Diamonds".

Machine Head va cânta la București, la Arenele Romane, și melodii pe care fanii au rar ocazia să le audă live. Spectacolul va dura două ore și jumătate și va conține foarte multe surprize, potrivit organizatorilor.

Machine Head a fost întemeiată în Oakland, California, în 1991 de Robb Flynn (voce/chitară) și Adam Duce (bas). Încă de la primul album, "Burn My Eyes", formația a strâns o bază solidă de fani și s-a remarcat că un adevărat "stâlp" al mișcării groove/thrash metal, informează comunicatul citat.

Trupa este una dintre cele mai iubite din lume și se trage dintr-o tradiție bogată, care a dat naștere unor grupuri ca Metallica, Exodus, Slayer, Testament, Pantera sau Exhorder. În total, Machine Head a lansat opt albume de studio, care au modelat chipul actual al metalului internațional, potrivit sursei citate.

Machine Head a fost nominalizată la Premiile Grammy, a câștigat numeroase trofee precum 'Best Hard Rock Hero", "Best Live Band", "Best Inspiration", "Kerrang Hall of Fame Award". Anul acesta, Machine Head a fost nominalizată la Metal Hammer Golden Gods Awards, la categoria "Best Internațional Band".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel