Măcel în plină stradă într-o localitate din Vaslui. O persoană a murit, alte patru fiind rănite

Măcel într-o localitate din județul Vaslui, joi seară. O persoană a murit, alte patru, între care și un minor în vârstă de 15 ani, fiind rănite după ce au fost atacate pe drumul spre casă cu lanţuri şi topoare şi bătute cu sălbăticie de un grup rival.

Incidentul șocant a avut loc în comuna Blăgești, județul Vaslui, relatează vremeanoua.ro. Grupul celor cinci persoane, localnici din Siteni, a venit la cumpărături la centrul de comună. În drum spre casă, ei au fost atacați de un grup de persoane din care, se pare că făcea parte și cumnatul unuia dintre cei care au căzut victime bătăii.

În urma loviturilor primite, un bărbat de aproximativ 45 de ani a decedat, alți doi, tată și fiu sunt în comă la un spital din Iași și alți doi bărbați, deși în stare gravă, au refuzat internarea pe motiv că nu au venituri și nu au cu ce să plătească spitalizarea.

Deocamdată, polițiștii au reținut pe doi dintre atacatori și sunt pe urmele celui de-al treilea.

Potrivit sursei citate, motivul măcelului ar fi fost răzbunarea. Conflictul între cele două grupuri a izbucnit, povestesc sătenii, când unul dintre bărbații bătuți a divorțat de soția sa, fapt petrecut în urmă cu câțiva ani. Supărat de toate certurile ulterioare între cei doi soți s-a arătat cumnatul bărbatului, care, se spune, că ar fi promis răzbunare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel