LYCAMOBILE, un nou operator de telefonie mobilă în România

Lycamobile, operator de reţele virtuale mobile (MVNO), şi-a lansat operaţiunile pe piața din România. Țara noastră a devenit astfel a 18-a din reţeaua internaţională a companiei, care vrea să îşi mărească baza de utilizatori cu 25% la nivel global, în următoarele 12 luni.

Românii vor avea posibilitatea să efectueze apeluri internaţionale cu un eurocent pe minut, prin intermediul cartelelor SIM preplătite ale Lycamobile.

Circa 6-8 milioane de români trăiesc în afara ţării, între care 3,4 milioane în celelalte 17 ţări din reţeaua Lycamobile, se arată într-un comunicat al companiei, care citează date ale Guvernului României.

În ţara noastră există 12,9 milioane de utilizatori de cartele preplătite, comparativ cu 9,4 milioane de utilizatori de servicii prin abonamente.

"Cu o cerere atât de ridicată pentru servicii preplătite, România a fost pasul natural pentru extinderea noastră internaţională. Lansarea pe această piaţă ne consolidează oferta în Europa şi ne permite să ajutăm milioane de oameni să beneficieze de apeluri internaţionale ieftine. Este prima noastră piaţă nouă în 2015, dar avem o serie de anunţuri pentru acest an, intenţionând să ne extindem baza de utilizatori cu 25%", a declarat preşedintele Lycamobile, Subaskaran Allirajah, citat de zf.ro.

Lycamobile oferă servicii de date şi voce pentru 12 milioane de clienţi din 18 ţări. 

Fondată în 2006, Lycamobile a avut în 2014 o cifră de afaceri de 1,5 miliarde de euro.

Lycamobile este prezentă în Australia, Austria, Belgia, Danemarca, Franţa, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Spania, Suedia, Elveţia, Marea Britanie şi SUA.

Vezi și: Siemens a deschis un nou sediu în România. Cum te poți angaja

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel