Lupte pentru putere, manipulări şi ameninţări. Ce îi așteaptă pe români

Astrologul Lorina Corozan (Skat) a realizat o analiză amplă, în exclusivitate pentru DC News, în care tratează niște aspecte astrale valabile până în februarie 2016.

Iată despre ce vorbește Lorina Corozan (Skat) în articolul său:

Pas spre Cutia Pandorei:

Să înţeleg că vă zburliți la vestea că Mercur, planeta mentalului şi comunicării va începe iar "să dea rateuri"?... că începând de azi îşi pregăteşte terenul pe care îl va mătura încă de două ori pe parcursul retrogradării? Să fim serioşi, nu Mercur va fi cel care nu ştie ce face... doar noi, noi şi mintea, noi şi logica noastră! Dar care este rolul meu? Să îmi avertizez dragii de cititori pentru ca ei să îşi ia măsuri de precauţie.

Câteva din situaţiile pe care le vom traversa de acum şi până la intrarea planetei în mers retrograd vor mai fi puse pe tapet şi reevaluate, urmând ca rezolvarea sau măcar clarificarea lor să se facă după 26 ianuarie încolo până spre sfârşitul lunii februarie 2016.

Unul din cele mai importante aspecte astrale este întâlnirea Mercur-Pluto în Capricorn, pe fondul unei tensiuni cu Uranus. Pe lângă factorul "surpriză" pe care îl va aduce Uranus, legătura Mercur-Pluto are şi o parte bună şi anume aceea de a avea capacitatea de analiză profundă a evenimentelor şi de a reuşi să ajungem la miez. Nu e exclus ca demersuri din trecut, care poate au suferit blocaje, să fie forţate acum de unde nu ne aşteptăm, iar noi să fim obligaţi să transformăm acolo unde ne era teamă s-o facem, ori din reticenţă, ori din faptul că am refuzat să acceptăm că avem undeva o problemă.

[citeste si]

Pentru unii, secrete, subiecte tabu (dependenţă, abuz), relaţii cu fraţii, scurtele călătorii, acte şi documente, educaţie, mass-media, căi de primire şi recepționare de informaţii, comerţ, gestionare de finanţe, de averi sau carieră, vor "scoate capul la lumină", iar forţa comunicării va avea un rol esenţial... distruge sau vindecă.

Pentru alţii va creşte puterea de convingere sau manipulare asupra mulţimii, se vor descoperi detalii ascunse cu care se va încerca poate un şantaj, vor intra în discuţie sensuri oculte şi misterioase, se vor dezvălui fapte, poate ale unor membri din serviciile secrete ori din organizaţii ale lumii interlope. Sunt posibile lupte pentru putere, care să implice manipulări şi ameninţări verbale, iar aceste lupte cred că vor avea loc la nivel intelectual şi mental prin metode de proiecţie de gânduri şi cuvinte asupra altora sau prin alte modalităţi non-verbale ce dezechilibrează psihicul celui "mai slab" acum.

Pentru aceia care se vor simţi ameninţaţi de puterea de influenţă şi ambiţia altora de a-şi atinge scopul indiferent cum, în toată perioada ce a rămas de decembrie, dar şi în ianuarie, recomand măsuri de transformare spirituală care cu adevărat vor relaxa mintea aflată în panică, aşa încât să nu ia decizii pripite.

Însă toţi trebuie să acceptăm ideea că situaţiile sunt în continuă schimbare şi transformare, chiar şi poziţiile pe care le credeam stabile cândva, să înţelegem că structurile perimate se vor distruge, iar succesul din trecut nu va mai fi la fel, că metodele prin care unii l-au atins trebuie înnoite, dar şi că traseul nu va fi uşor.

Dăm cu greu drumul ataşamentelor şi lucrurilor care ne-au adus altădată stabilitate, ceea ce traversăm acum nu ne convine, mai ales că nu putem controla evenimentele din viaţă noastră, alegerile pe care le avem de făcut sunt dificile tare pentru că nu le mai putem avea pe toate, pentru că ele impun sacrificii, fie de persoane, fie de lucruri sau poziţii sociale care ne-au asigurat confortul cândva. Şi încă ceva: cu cât ne vom opune mai mult acestor transformări necesare evoluţiei noastre, cu atât ne va fi mai greu şi ne va lăsa fără vlagă.

Deşi obişnuinţa pe care o confundăm cu stabilitate e a doua mamă a naturii, puterea de a gândi, a vorbi şi a asculta, prin schimbarea stilului de până acum, capătă importanță prin veniri, reveniri, evaluări şi regândiri pe parcursul întregii perioade despre care vă povestesc. Iar tot ce va rămâne în urmă din viaţă noastră este clar că nu mai reprezintă o necesitate pentru evoluţie şi cere curăţire. Dacă nu goleşti locul de vechituri, gunoi şi cârpăcel nu poţi elibera calea noului ce trebuie să vină. El oricum o să vină şi nu e cazul să îl primim într-o baltă stătută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel