Luna cadourilor Ferrari, reduceri aniversare

Ferrari Store București împlinește astăzi 5 ani și dorește să sărbatorească alături de fani printr-o campanie specială.

Astfel, între 5 și 21 decembrie, iubitorii mărcii sunt așteptați să se bucure de luna cadourilor Ferrari, cu reduceri de până la 55% la produsele din magazin și 25% la orice comandă online.

„Ne dorim, ca de altfel în fiecare an, să sărbătorim luna cadourilor împreună cu fanii nostri, iar anul acesta avem un motiv în plus de bucurie, întrucât aniversăm și cinci ani de existență a Ferrari Store București. Ne dorim să împărtășim această bucurie și cu clienții nostri și din acest motiv lansăm o campanie specială de reduceri" declară Mihnea Predeteanu, responsabilul de comunicare al grupului Forza Rossa.

Toți cei care își doresc să trăiască experiența unica Ferrari vor putea regăsi în magazinul din Calea Victoriei 1-5, dar și online pe www.forzarossastore.ro, oferte pentru a sărbători împreună acest moment special. Mai mult decât atât, pe lângă reducerile substanțiale, pasionații de brand care achiziționează produse în această perioadă vor putea beneficia și de premii surpriză, experiențe de condus Ferrari precum și invitații la lansarea noilor modele de anul viitor. Acestea vor fi decernate prin tragere la sorți iar la extragere vor participa toate achizițiile efectuate în magazin și online în perioada 5-21 decembrie 2014.

CITEȘTE ȘI: Grupul Fiat Chrysler Automobiles, decizie istorică. Ce se va întâmpla cu Ferrari

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel