Ludovic Orban, război total cu Crin Antonescu. Aruncă în aer PNL

Ludovic Orban, război cu Crin Antonescu
Ludovic Orban, război cu Crin Antonescu

Deputatul liberal Ludovic Orban, cel care a renunțat la candidatura la șefia PNL, îl critică dur pe președintele demisionar Crin Antonescu. 

Întrebat, într-un interviu pentru ziare.com, dacă este de părere că președintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, are o șansă la alegerile prezidențiale, Ludovic Orban a răspuns tranșant: "Nu". 

"Crin Antonescu se situează la un scor extrem de mic, care îl scoate din cursă"

Când i s-au cerut argumente pentru răspunsul său, Ludovic Orban a declarat că "este mult mai ușor să câștigi încrederea unui om care nu te cunoaște, decât să câștigi încrerederea unui om care și-a pierdut încrederea în tine. Și sub aspectul cotei de încredere, și sub cel al intenției de vot, Crin Antonescu se situează la un scor extrem de mic, care îl scoate din cursă, iar cea mai gravă este ostilitatea celor care nu au încredere în el. Aproape 80% dintre români îi sunt ostili lui Antonescu. Nu are șansa să câștige prezidențialele din cauza acestei ostilități. Eu sunt convins că și dl. Antonescu știe acest lucru". 

"Dacă dl. Antonescu se retrăgea inainte, PNL trecea de 20%"

Cât despre scorul PNL la europarlamentare, cel care duce la schimbarea conducerii, Orban spune: "a fost o campanie dificilă. Ieșirea de la guvernare a fost explicată foarte prost. Ar trebui să le explicam oamenilor de ce am ieșit de fapt. Al doilea handicap a fost imaginea extrem de șubredă a liderului nostru. Toți cei care au făcut campanie au auzit multi simpatizanți liberali spunând "Schimbați-l pe Antonescu cu Iohannis și vă votăm!". În plus, PSD a generat niște presiuni uriașe asupra aleșilor noștri locali. În aceste condiții, scorul de 15% nu e un succes al conducerii, ci al membrilor care în conditii ostile l-au atins. Dacă dl. Antonescu se retrăgea inainte, PNL trecea de 20%". 

VEZI și: Când își va alege PNL un nou președinte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel