Ludovic Orban, prima reacție după ce a fost înlocuit de la șefia deputaților PNL

Deputatul liberal Ludovic Orban a fost înlocuit de la conducerea grupului PNL din Camera Deputaților. Ludovic Orban i-a urat succes noului lider al deputaților PNL, Eugen Nicolăescu, cel care îl înlocuiește în funcție, arătând că deputații liberali vor trebui să-l accepte drept coleg.

"I-am urat succes colegului meu Eugen Nicolăescu. Le-am transmis că, dacă o majoritate, așa cum a fost, nu m-a mai vrut lider, vor trebui să mă accepte în continuare ca și coleg", a declarat Ludovic Orban, citează Agerpres.

El a precizat că Eugen Nicolăescu a obținut pentru funcția de lider de grup al deputaților PNL 43 de voturi, iar el 42.

"Nu mă interesează care erau opțiunile exprimate de către cei care nu au votat în conformitate cu procedura. Le-am spus colegilor că accept rezultatul votului ca să nu existe niciun fel de dubiu legat de legitimitatea liderului ales", a arătat Orban, cu privire la voturile anulate.

Schimbare importantă la vârful PNL: Un nou lider a fost ales

El a precizat că nu va candida pentru un post în Biroul permanent al Camerei.

Deputatul a afirmat că nu este adevărat că liberalii i-ar fi reproșat că a avut poziții diferite față de linia partidului, arătând că a avut o singură astfel de atitudine referitoare la Codul fiscal, în contextul în care PNL a votat inițial în unanimitate acest act normativ.

"Nu cred că are legătură funcția de lider de grup cu candidatura la Primăria Capitalei. Eu sunt cunoscut nu pentru funcțiile pe care le-am avut, ci ca persoană și ca reprezentant al PNL și le este foarte greu să mă scoată din sondajele de opinie", a susținut Orban.

Liviu Dragnea, replică pentru Alina Gorghiu: Stau cu mâna întinsă și sper să nu primesc pietre în cap
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel