Ludovic Orban: Negocierea Hrebenciuc-Şova arată adevărata față a PSD. Ce spune despre Victor Ponta

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, susține, în contextul în care Viorel Hrebenciuc și Dan Șova sunt acuzați de DNA de trafic de influență, că negocierea dintre cei doi social-democrați arată "adevărata față" a PSD, și explică, totodată, care este miza partidului condus de Victor Ponta la aceste alegeri prezidențiale. 

"Negocierea dintre Hrebenciuc şi Şova arată adevărata faţă a PSD-ului, în care se cere practic iniţierea unei legi a amnistiei şi graţierii de către Ministerul Justiţiei contra sprijinului pentru preşedinţia PSD. Asta arată cu adevărat cine este PSD, arată că de fapt mulţimea de oameni care au săvârşit fapte de corupţie, care au furat din banul public, care şi-au însuşit bunuri care nu le aparţin încearcă să scape de puşcărie şi de fapt asta este miza PSD în aceste alegeri prezidenţiale, să-şi pună un preşedinte care să-i scape de pedeapsă", a declarat, marți, la RFI, Ludovic Orban.

În opinia liderului liberal, scandalurile de corupţie din PSD îl vor afecta pe candidatul acestui partid la Preşedinţie, Victor Ponta: "Îl afectează foarte grav. Cine se aseamănă se adună. Uitaţi-vă că în jurul lui Ponta sunt o mulţime de oameni, chiar o majoritate de pesedişti anchetaţi pentru fapte de corupţie, pentru tunuri revoltătoare pe care le-au dat de-a lungul activităţii lor, de la Şova până la Dragnea, de la Oprişan până la Duicu, de la Nicuşor Constantinescu până la Mazăre, PSD-ul este putred", a mai spus Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel