Lucian Isar: Lui Isărescu de Monaco i se aplica aceeasi lege..."

Lucian Isar, un nou atac la Mugur Isărescu, Într-o postare pe blog, Isar se întreabă dacă lui   Isărescu de Monaco i se aplica aceeasi lege romananeasca ca si lui Isarescu de Dragasani?

"La aprozar un client intreaba vânzătoarea: Morcovi aveti?

La care vanzatoarea, agasata:
Ce-i cu interogatoriul asta?!

Lui Isarescu de Monaco si lui Isarescu de Dragasani ar trebui sa i se aplice aceeasi legislatie, cea romana", scrie Lucian Isar pe blog.

"De cand am afirmat ca Isarescu de BNR are venituri lunare ce se apropie de 40 de mii de euro, reactia nu a fost cea normala ca Isarescu de Dragasani si cel de Monaco sa intre in legalitate si sa prezinte declaratiile de avere din 2008 incoace.

Isarescu de Monaco si cel de Dragasani incearca prin toate parghiile de manipulare pe care le actioneaza din '90 incoace sa prezinte salarii de lista, salariul personajelor din Wanuatu sau orice alta informatie irelevanta care sa acopere lipsa raspunsului legal.

Toate pe un ton mai ceva ca vanzatoarea din banc.

[citeste si]

In momentul in care Isarescu de Monaco si cel de Dragasani vor incepe sa respecte legislatia din Romania aplicabila romanilor o sa avem confirmarea oficiala pentru urmatoarele:

– venitul lunar al lui Isarescu se apropie de 40 de mii de euro pe luna
– venitul lunar al lui Isarescu a crescut in criza
– Isarescu si-a aprobat bonus de performanta in conditiile in care nu a indeplinit obiectivul din statutul BNR
– Isarescu a aprobat cresterea fondului de salarii BNR in 2013, desi BNR era pe pierdere, deoarece stia ca se pensioneaza in 2014 si ca era eligibil, conform contractului colectiv de munca BNR, la indemnizatie de pensionare bazata pe ultimul salariu
– Cum aplica Isarescu cumulul de pensie cu salariu
– Cat sunt diferitele indemnizatii cumulate, inclusiv cea de conducator al Comitetul de administrare a rezervelor internaționale din Banca Națională a României.

Sa nu respecti legislatia din Romania ca angajat intr-o institutie publica si sa investesti banii statului in manipularea opiniei publice pentru a te eschiva de la aplicarea legii este pe profilul lui Isarescu de la BNR, de la Monaco, de la Dragasani", este postarea lui Isar de pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel