LUCIAN BUTE îl va avea MANAGER pe AL HAYMON, care se ocupă de FLOYD MAYWEATHER

Pugilistul român Lucian Bute a dat lovitura. După ce anul trecut a început să lucreze cu antrenorul lui Manny Pacquiao, Freddie Roach, acum românul a semnat acum cu managerul lui Floyd Mayweather, Al Haymon. 

Desemnat cel mai bun manager al ultimilor ani în boxul mondial, Haymon e recunoscut pentru influenţa uriaşă pe care o are la marile reţele de televiziune şi pentru faptul că manageriază peste 50 dintre cei mai buni de pugilişti ai momentului, scrie digisport.ro.

Economist de profesie, americanul e lăudat pentru că reuşeşte mereu să obţină cele mai mari burse şi cele mai bune meciuri pentru sportivii pe care îi reprezintă.

Chiar marele Floyd Mayweather e recunoscut pentru o replică celebră rostită după ce a semnat cu Al Haymon: "Dacă l-aş fi avut pe Al Haymon de la începutul carierei, probabil aş fi fost cel mai mare miliardar acum."

Conform planurilor sale, Lucian Bute ar putea avea următorul meci pe 14 martie, la Montreal, urmând ca în decembrie să boxeze pentru o centură mondială la categoria semigrea.

Vezi și: Lucian Bute, OBIECTIVE pentru 2015: Titlul mondial, meciuri cu adversari de top și revanșa în înfrângeri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel