Urmărește emisiunea live


Lucian Bolcaș îl face pe Petre Roman frustrat. "Una fumăm și alta scriem"

Avocatul Lucian Bolcaș a declarat, marți, în emisiunea "La ordinea zilei" de la Antena 3, că moțiunea de cenzură a PNL a fost împotriva președintelui Klaus Iohannis. 

Avocatul Lucian Bolcaș a explicat afirmația sa prin a spune că în vreme ce PNL îl acuza de premierul Victor Ponta în Parlament de problemele sale juridice într-o moțiune de cenzură îndreptată împotriva guvernului, președintele Klaus Iohannis lăuda performanțele economice ale României în Statele Unite. 

Lucian Bolcaș și-a concluzionat punctul de vedere prin a spune: "Una fumăm și alta scriem". Fostul premier Petre Roman i-a cerut explicații avocatului: "Adică ce vreți să spuneți? Că am făcut un fel de demagogie în legătură România și asta mă supără. Ar trebui să explicați". 

[citeste si]

"Am spus că ați făcut demagogie generală", a răspuns Lucian Bolcaș. Avocatul a continuat: "Atitudinea unui fost prim-ministru care are frustrările sale față de actualul prim-ministru explică vehemența discursului. Amestexarea numelui Romaniei este venită să dea credibilitate unor lucruri care nu sunt credibile, adică acest dezastru economic, contrazis de dl Iohannis și de cifre". Petre Roman a intervenit: "Știți câte miliarde de euro pierde România ireversibil?". Avocatul Lucian Bolcaș i-a răspuns: "Dar câte miliarde de euro a pierdut ireversibil până a venit Guvernul Victor Ponta? Că n-a recuperat tot, că n-a putut mai mult de atât, asta e altceva". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel