Lucian Bolcaș, despre o realitate urâtă: Mircea Băsescu vinde libertate ca...

Avocatul Lucian Bolcaș, invitat, duminică seară la România TV, a vorbit despre o realitate urâtă care răzbate din scandalul Mircea Băsescu-Bercea Mondial, în contextul în care postul respectiv de televiziunea urma să prezinte dezvăluiri despre cât este dispus Sandu Anghel să plătească din închisoare pentru ca Traian Băsescu să fie atacat public.  

Întrebat de către moderatoarea emisiunii care este miza scandalului Mircea Băsescu-Bercea Mondial, Lucian Bolcaș a explicat: 

"Cred că ar trebui să facem o mare diferențiere între realitate si diversiune în acest scandal. Este foarte greu de a găsi punctul de demarcație, cred că pentru toată lumea, pentru că nimeni nu este în posesia tuturor informațiilor. Eu sunt în posesia numai a unor informații de presă, așa că pe aceasta îmi bazez concluziile. Este o realitate. Mircea Băsescu vinde libertatea ca niște roșii la piață. Asta este realitatea urâtă. Mircea Băsescu nu este cel care a intrat în această lume interlopă a țiganilor. El a intrat în lumea interlopă a lui Traian Băsescu, a fratelui său, și a profitat de relațiile pe care acesta - politic, electoral sau din alte considerente - le-a întreținut cu aceste clanuri ca să își etaleze calitățile sale de frate. Asta este o realitate peste care nu se poate trece și care este confirmată la ora actuală și de urmărirea penală care se desfășoară. Aici mi-a plăcut extraordinar ce a spus Izaura Anghel: «Aștia vor să ne facă flagrant, să ne facă șantaj pe banii noștri». Aici s-au dat niște bani, țiganii au vrut să-și recupereze banii, ceea ce în acești parametri este absolut corect. Pe noi ne interesează aici pentru că este  vorba de fratele celui care ocupă funcția de președinte al României. Alte afaceri țigănești, sp și le regleze ei.

Diversiunea începe să apară acum. Și ceea ce mi-ați spus este o noutate pentru mine. Cât vrea să plătească Bercea ca să fie atacat Băsescu din închisoare este evident o diversiune, ca acest adevăr să fie înecat în pretinse resentimente ale țiganilor față de Traian Băsescu, să fie înecat într-o serie întreagă de can-can-uri mai mult sau mai puțin importante politic. Asta este diferența pe care o fac și o voi face în continuare", a declarat avocatul Lucian Bolcaș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel