Lovitură pentru PRU. A devenit ”remorca PSD”

Fostul lider al PRU Galați și fostul vicepreședinte la nivel național, Mihai Constantinescu, împreună cu membrii celor 22 d organizații locale din județ, s-au înscris în ALDE Galați. 

Anunțul a fost făcut de preşedintele excutiv al ALDE Galaţi, consilierul local Cristian Dima.

Dima a precizat că în cursul verii a făcut o evaluare a filialei judeţene PRU şi a constatat că se simte nevoia întăririi laturii naţionaliste a liberalismului, de aceea a fost de acord ca membrii PRU să se înscrie în ALDE.

”Întreaga echipă din PRU cu preşedintele Mihai Constantinescu, membru fondator şi vicepreşedinte la nivel naţional, a trecut la ALDE. Pe parcursul verii am evaluat organizaţiile PRU din judeţ şi dacă doctrina lor se pliază pe doctrina ALDE. Am constatat cu plăcere că cea mai mare parte a membrilor PRU şi-au dorit să vină alături de noi. Noi ne dorim să întărim latura naţională a liberalismului”, a spus Dima.

Mihai Constantinescu a afirmat că a părăsit PRU pentru că liderul Bogdan Diaconu s-a abătut de la valorile naţionale şi a transformat partidul în 'remorca PSD'.

”Noi nu am dorit să fim un partid la remorca PSD, ci un partid care apără valorile naţionale. Oamenii cu care am construit un vis politic utopic consideră că nu se mai regăsesc în PRU şi se alătură ALDE”, a spus Constantinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel