Lovitură pentru Nicușor Dan. Campania electorală, în pericol

USR a fost somată de Poliţia Locală Sector 3 să renunțe la corturile pentru strângerea semnăturilor. Termenul dat de oamenii legii este 26 octombrie, dată până la care USR trebuie să prezinte mai multe documente. 

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, anunţă că USR a fost somată de Poliţia Locală Sector 3 să ridice corturile pentru strângerea semnăturilor, după ce a depus cerere pentru obţinerea autorizaţiei la primăria de sector, dar nu a primit răspuns notează Agerpres. 

Acum două luni am solicitat primarului Firea aprobare de corturi pentru strângerea de semnături. Acum o lună ne-a trimis la primăriile de sector. Am redepus solicitările la toate sectoarele. Primăria Sectorului 1 ne cere încă detalii despre cum să fie corturile. Primăria Sectorului 3 nu a răspuns încă, dar Poliţia Locală Sector 3 ne somează să ridicăm corturile, a scris Nicuşor Dan, marţi, pe pagina de Facebook.

Este ataşată de asemenea o copie a somaţiei, în care se arată că USR a amplasat corturi electorale pe domeniul public şi, drept urmare, trebuie să prezinte până pe 26 octombrie, la Biroul Monitorizare Domeniul Public şi Afişaj Stradal: certificat de urbanism, precum şi autorizaţie de construire pentru toate locaţiile de pe raza sectorului. De asemenea, din adresa Primăriei Sectorului 1 reiese că aceasta solicită cerere însoţită de lista anexă a amplasamentelor; documentele societăţii; planuri de încadrare în zonă scara 1:500, plan de situaţie scara 1: 2000 cu poziţionarea pe plan a amplasamentelor; proiect întocmit de către un arhitect sau altă persoană autorizată, care va cuprinde foto situaţia iniţială şi foto situaţia propusă pentru fiecare amplasament; memoriu tehnic, schiţă color cu dimensiuni. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel