Lovitură pentru Cătălin Măruță. Ce spune mama fetei violate

Valentin Jucan, membru CNA, a spus că în şedinţa de joi, 23 iulie, mama fetei violate din Vaslui a fost contactată telefonic pentru a da lămuriri cu privire la apariţia în emisiunea "La Măruţă".

"Mama fetei a contrazis tot ce Pro TV a expus. Au fost presiuni la adresa mamei şi a tinerei, inclusiv pentru ca echipa emisiunii să intre pe domeniul lor", a declarat Valentin Jucan.

Totodată, Valentin Jucan a precizat că mama victimei le-a mărturisit membrilor CNA că echipa emisiunii i-a promis că va fi filmată cu spatele, doar zece minute, iar fiica ei nu va apărea la televizor.

"Trebuia să fie o intervenţie de cinci-zece minute, dar s-a transformat într-o emisiune de o oră şi jumătate", a mai punctat Jucan.

Mai mult decât atât, Jucan susţine că mama fetei violate din Vaslui ar fi declarat că, în pauza publicitară, producătorul emisiunii „La Măruţă" a făcut presiuni, prin intermediul reporterului aflat la faţa locului, pentru ca tânăra să intre în direct.

"Totuşi, cel mai grav este faptul că acordul le-a fost pus în faţă, să-l semneze, fără a li se explica despre ce este vorba. Iar acest lucru s-a întâmplat la finalul emisiunii, şi nu la început, aşa cum a afirmat Pro TV. Am văzut documentul, este un acord standard, nu un document gândit pe măsura momentului", a mai explicat Jucan conform Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel