Lovitură pe piața media. Un mogul se retrage

Preşedintele şi directorul executiv al Fox News, Roger Ailes, se află în negocieri cu Rupert Murdoch pentru a părăsi instituţia media, după ce mai multe prezentatoare de ştiri ale postului de televiziune l-au acuzat de hărţuire sexual.

Un comunicat transmis de Fox a arătat că se află în desfăşurare o anchetă, iar Ailes continuă să lucreze. Avocatul lui Roger Ailes, Susan Estrich, a declarat, pentru CNN, că încă nu a fost luată nicio decizie şi că orice anunţ legat de un acord de părăsire a instituţiei media va fi făcut de Twenty-First Century Fox, news.ro.

O fostă prezentatoare de ştiri a Fox News, Gretchen Carlson, l-a dat în judecată pe Ailes la începutul lunii iulie pentru hărţuire sexuală. Ailes a negat acuzaţiile, iar Fox a angajat firma de avocatură Paul, Weiss, Rifkind, Wharton & Garrison pentru a efectua o anchetă internă.

Revista New York a publicat articole despre alte femei care susţin că au fost hărţuite sexual de Ailes, în anii 1960. Marţi, jurnaliştii au scris că prezentatoarea Fox News Megyn Kelly le-a spus anchetatorilor angajaţi de Fox că Ailes i-a făcut "avansuri sexuale nedorite", în urmă cu aproximativ 10 ani.

Potrivit revistei New York, care a citat surse anonime, avocaţii 21st Century Fox Inc i-au dat lui Ailes termenul limită de 1 august pentru a demisiona şi l-au atenţionat că în caz contrar va fi concediat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel