LOTERIA BONURILOR FISCALE. Vezi bonurile câștigătoare

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Ministerul Finanţelor Publice a organizat în a doua zi de Paşte, o extragere ocazională a Loteriei bonurilor fiscale, la care au participat bonurile emise între 1 feburarie şi 16 aprilie, urmând să fie acordate tot cel mult 100 de premii, cu un fond de câştiguri de un million de lei.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Bonurile fiscale emise în data de 24 februarie, cu o valoare de 934 lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea specială de Paști a Loteriei bonurilor fiscale de luni.

Este greu de presupus, la această sumă, că vor fi înregistrate peste 100 de cereri de revendicare, care a duce la  o nouă extragere, pentru desemnarea celor 100 de câştigători.

Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, pot fi depuse începând din ziua următoare la sediile ANAF. Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie să depună în original bonul fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Ministerul Finanţelor Publice va plăti, până la 21 mai, premiile aferente extragerii Loteriei bonurilor fiscale din 21 februarie, când au ieşit câştigătoare bonurile emise pe 11 ianuarie în valoare de 312 lei, pentru care au fost depuse 12 cereri de revendicare. Premianţii vor încasa 70.000 lei fiecare, sumă rezultată în urma reţinerii imozitului aferent câştigului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel