Loteria bonurilor fiscale. Soluția lui Eugen Teodorovici pentru premii mai mari

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a oferit o soluţie pentru ca premiile la Loteria bonurilor fiscale să fie mai consistente, în condițiile în care, după prima extragere, premiul per bon câștigător nu va depăși 70 de lei. 

Ministrul Finanțelor propune ca pentru toate bonurile câştigătoare aferente unei luni să fie selectaţi doar 100 de câştigători, astfel încât suma primită de fiecare să fie consistentă, iar solicitarea bonului fiscal să fie în continuare stimulată.

"Este o soluţie - şi anume aceea ca să se păstreze aceeaşi abordare de a se extrage luna, ziua respectivă, bonurile fiscale din acea zi, eventual fără niciun fel de valoare - că ideea e să stimulezi solicitarea bonului fiscal, nu neapărat valoarea acestuia. Iar din acele bonuri, din acea perioadă, să se facă o nouă extragere, să spunem o sută de câştigători, la care să se împartă acel premiu de un milion de lei, astfel încât câştigurile să fie unele consistente", a declarat Eugen Teodorovici, potrivit realitatea.net.

El a adăugat că Ministerul pe care îl conduce urmează să definitiveze noua modalitate de desfăşurare a Loteriei bonurilor fiscale.

Vezi și: Eugen Teodorovici revine asupra declarației privind bacșișul lăsat la livrare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel