Liviu Pop despre urmărirea penală a lui Victor Ponta: E bizar

Senatorul PSD Liviu Marian Pop este de părere că Victor Ponta nu ar trebui să-și dea demisia din fruntea Guvernului, adăugând că "ceea ce s-a întâmplat astăzi este cel puțin bizar".

"Nu cred în coincidențe, iar ceea ce s-a întâmplat astăzi este cel puțin bizar.

Bizar, din mai multe motive: pe de o parte momentul care coincide cu moțiunea de cenzură a PNL, pe de altă parte acuzațiile în sine, care par a fi construite în pripă și fără prea multă grijă.
Tocmai din acest motiv, mișcarea de astăzi pare a fi desprinsă din tabloul politicii de forță din anii instaurării stalinismului.

Care este scopul acestei mișcări? La prima vedere înlăturarea lui Victor Ponta, la o privire mai atentă, un reviriment al opoziției vlăguite de măsurile de creștere economică luate de Guvern.
Liberalii sunt impotenți să ia decizii politice în favoarea țării, așa cum au demonstrat-o de-a lungul timpului, iar impotența lor se prelungește și în opoziție, unde nu reușesc să transmită programe de relansare a țării.

CITEȘTE ȘI: Miting în Piața Victoriei împotriva lui Victor Ponta, vineri, de la orele 18,00

Prin urmare, Executivul trebuie să își ducă mai departe mandatul în frunte cu premierul Victor Ponta. Acuzațiile la adresa sa nu au niciun fel de acoperire. Victor Ponta nu a avut niciodată, ca avocat sau în altă calitate, o relație juridică de niciun fel cu Complexurile Energetice Turceni și Rovinari. Dovezile au fost prezentate public. Mai mult decât atât, Victor Ponta nu fost niciodată asociat la Societatea "Şova şi Asociaţii".

Le reamintesc celor care s-au precipitat să ceară demisia premierului că acestă guvernare a primit un mandat foarte clar de la cetățeni în 2012, mandat care trebuie dus până la capăt!", susține Liviu Marian Pop într-un comunicat de presă.

Victor Ponta, urmărit penal

Premierul Victor Ponta este urmărit penal de procurorii DNA pentru infracțiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată, spălare de bani, iar DNA a sesizat Camera Deputaților în ceea ce privește urmărirea penală pentru conflict de interese. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel