Liviu Mihaiu, dezvăluiri despre Stelian Tănase

Liviu Mihaiu
Liviu Mihaiu

Liviu Mihaiu, realizatorul emisiunii "Între bine și rău", recent scoasă din grila TVR, a vorbit despre tensiunile pe care le-a avut cu Stelian Tănase. 

Liviu Mihaiu a dezvăluit, pentru paginademedia.ro, că emisiunea i-a fost scoasă de pe post înainte de ultima sa ediție, dar și că în curând va dovedi că "televiziunii publice i se vrea falimentul. Nu e nici o teorie a conspirației". 

Întrebat dacă a avut conflicte cu cineva din conducere, Liviu Mihaiu a declarat că "Stelian Tănase amenința demult în binecunoscutul "stil BBC" prin boardul TVR că-mi va scoate emisiunea la toamnă. Desigur, fără argumente, că așa-i la 'britanici'". Liviu Mihaiu a mai spus că Stelian Tănase conduce TVR cu subiectivism și autoritarism și că pentru el a fost o mare deziluzie. 

VEZI și: Protest în curtea TVR. Sute de angajați scer demisia lui Stelian Tănase

Cât despre plecarea din TVR și discuția dinaintea ei cu Stelian Tănase, Liviu Mihaiu spune că "Stelian Tanase nu discută. El acuză, țipă și ia decizii viscerale, nu există vreo perspectiva rațională într-o discuție cu el. La ultima mea discuție telefonică m-a amenințat că-mi scoate emisiunea dacă nu scot un invitat de pe post cu cinci ore înainte. Nimeni, niciodată nu a îndrăznit să-mi spună așa ceva în nicio televiziune din România". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel