Liviu Harbuz, candidatul PSD pentru primăria Piatra Neamţ

Deputatul Liviu Harbuz  a fost desemnat de filiala  PSD Neamţ să candideze pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț. Anunţul a fost făcut sâmbătă de liderul filialei locale, Ionel Arsene.

Decizia a venit în urma unui sondaj de opinie care i-a măsurat pe deputații Liviu Harbuz și Vlad Marcoci și pe președintele organizației municipale, Aurelia Simionică.

"Am deplină încredere că Liviu Harbuz este viitorul primar al municipiului Piatra Neamț. Noi, cei din PSD, avem încredere în el, facem împreună echipă și putem face pentru cetățenii municipiului Piatra Neamț ceea ce își doresc", a declarat deputatul Ionel Arsene, liderul PSD Neamț.

"Pentru mine, acasă înseamnă Piatra Neamț, iubesc acest oraș și am acceptat această responsabilitate pe care mi-a acordat-o partidul. Dar candidez în primul rând pentru locuitorii municipiului Piatra Neamț. Piatra Neamț are nevoie de un primar vizionar care să rezolve problemele pietrenilor", a afirmat Liviu Harbuz.

Liviu Harbuz este medic veterinar, vicepreședinte al Colegiului Medicilor Veterinari și a fost președinte al Agenției Naționale Sanitar Veterinară între anii 2000 — 2004.

De asemenea, PSD a nominalizat și candidații pentru celelalte orașe ale județului Neamț. La Roman, candidatul PSD este  Gheorghe Oprea,  la Târgu Neamț candidează actualul primar Daniel Harpa, la Bicaz primarul în funcție Nicolae Sălăgean, iar la Roznov primarul Ionel Ciubotaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel