Liviu Dragnea, replică pentru Iohannis

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a solicitat joi şefului statului să respecte Constituţia şi să se abţină în a se implica în competiţia electorală dintre partidele politice.

'Preşedintele Iohannis ne-a spus astăzi că, pentru dânsul, nu contează rezultatul alegerilor din 11 decembrie. Din declaraţia sa reiese că nu contează cum vor vota românii, ci doar cu ce partid va dori Dacian Cioloş să formeze viitorul guvern. Altfel spus, ceea ce decide amicul său e mai important decât ce vor decide mai bine de 18 milioane de români. Îi reamintesc domnului preşedinte ce scrie în Constituţia României pe care a jurat cu mâna pe Biblie că o va respecta: 'suveranitatea aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere. Niciun grup şi nicio persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu'. Aşadar, îi solicit preşedintelui Iohannis să respecte Legea fundamentală a statului român şi să se abţină de la a se implica în competiţia electorală dintre partidele politice', a scris Dragnea, pe Facebook.

Potrivit liderului PSD, viitoarea guvernare va fi constituită aşa cum vor hotărî cetăţenii prin vot. 'Experimentul 'Guvernul meu' a eşuat. Românii decid, prin vot, cine să conducă această ţară şi cine le poate crea un viitor mai bun', a susţinut Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel