Liviu Dragnea: PSD şi ALDE nu-l susţin pe MRU la șefia SIE

PSD şi ALDE nu îl susţin pe Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE, dar se va decide mâine strategie politică care se aplică, a declarat, luni, după şedinţa coaliţiei, coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea.

"Am discutat şi în coaliţie ceea ce am discutat în Biroul Permanent Naţional. Şi noi şi ALDE ne menţinem hotărârea de a nu-l vota pe Mihai Răzvan Ungureanu", a spus Liviu Dragnea, la finalul discuţiilor.

El a explicat că încă nu s-a luat o decizie în privinţa procedurii pe care o vor aplica parlamentarii PSD şi ALDE, respectiv de a participa la şedinţă, dar să nu voteze, sau să absenteze.

Întrebat de jurnalişti dacă este dificil să se ia o decizie, Dragnea a răspuns negativ.

"Nu e dificil, am zis să ne mai gândim noaptea asta şi să luăm decizia mâine, cum e mai bine", a spus coordonatorul PSD.

Citește și: MRU, testul puterii lui Iohannis

Ziariştii i-au amintit acestuia că în şedinţa comună a grupurilor parlamentare ale PSD s-a decis boicotarea şedinţei, decizia fiind anunţat chiar de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, iar Liviu Dragnea a arătat că aceasta poate fi una dintre soluţii.

"Este una din variante, dar am zis să ne gândim bine mâine care e cea mai bună", a afirmat Dragnea.

Referitor la UNPR, Dragnea a precizat că această formaţiune politică rămâne consecventă principiilor sale şi susţinerii propunerii făcută de preşedintelui Klaus Iohannis pentru conducerea SIE, dar a subliniat faptul că acest aspect nu creează o problemă şi guvernarea merge înainte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel