Liviu Dragnea: Mă gândesc dacă mai rămân sau mai garantez pentru cineva în PSD

Liviu Dragnea a vorbit despre amenințări, după ședința BPN al PSD. De asemenea, a răspuns la acuzațiile că ar fi omul lui Klaus Iohannis. Dragnea a declarat că Rovana Plumb nu ar trebui aleasă interimar la conducerea PSD, criticând și decizia lui Victor Ponta de a demisiona de la șefia PSD.

"Mă gândesc la un congres al PSD-ului în toamnă și la un congres după alegerile locale și parlamentare din 2016, undeva la începutul anului 2017", a declarat Liviu Dragnea la ieșirea de la Biroul Permanent Național al PSD. 

"Aceste două variante vor fi discutate, sper eu, miercuri, la Comitetul Executiv, când  se va decide și conducerea interimară  până la congres.

Eu tot sper că PSD a rămas un partid viu, un partid în care ai dreptul la opinie, un partid unde poți spune ceea ce gândești spre binele partidului. CEX hotorăște sau nu, decide sau nu".

Citește și: Mesaj cheie transmis de Valeriu Zgonea, la ieșirea de la BPN al PSD

Întrebat dacă o va susține pe Rovana Plumb în Comitetul Executiv, Liviu Dragnea a afirmat că: trebuie să  mă gândesc serios dacă mai garantez pentru cineva în conducerea partidului. O să văd dacă mai rămân în partid și în funcția pe care o am. Vreau să văd care e cea mai bună variantă pentru partid. Faptul că Victor Ponta și-a dat azi demisia, nu e o veste bună pentru partid.

Sper ca toate mințile luminate din partid vor reuși să înțeleagă că avem capacitatea să facem ceva. Sper ca Victor Ponta va găsi puterea să rămână premier.

Eu când sunt amenințat, reacționez exact invers. Sunt băiat major. Ar mai urma că sunt și omul lui Traian Băsescu în partid. E cea mai mare prostie pe care am auzit-o că sunt omul lui Klaus Iohannis.", a spus Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel