Urmărește emisiunea live


Liviu Dragnea, la imigranții din Ungaria. Bogdan Aurescu, convocat de urgență la PSD

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a mers în gara Keleti din Ungaria, acolo unde stau blocați imigranții, în drumul lor, în principal, spre Germania.

Liviu Dragnea este în Ungaria pentru meciul cu România. "Am fost în gară şi am vorbit cu imigranţii. Am vrut să îi văd cu ochii mei pentru că este această discuţie, statul român zice cu senitătate că îi primim şi noi, nu ştim dacă suntem pregătiţi sau nu", a declarat președintele interimar al PSD, pentru BreakingNews24.

Liviu Dragnea susţine că i s-a părut "ciudat" că imigranţii sunt în majoritate bărbaţi tineri şi că sunt foarte bine organizaţi. "Sunt şi oameni extrem de amărâţi, dar sunt şi alţii foarte bine organizaţi, pe grupuri, fiecare grup are coordonatorul lui. Au o singură ţintă, să ajungă în Germania", a povestit preşedintele PSD. Liviu Dragnea a spus că i s-a mai părut ciudat că unii imigranți își ascund fețele de camerele de filmat. 

Preşedintele PSD a spus că îl va convoca luni pe Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, la şedinţa Coaliţiei, pentru a le prezenta liderilor guvernării un raport referitor la cotele de imigranţi şi dacă insituţiile statului pot să facă faţă acestora. "Vreau să ne spună, suntem pregătiţi sau nu, câţi vin exact, ce înseamnă asta pentru statul român, ce măsuri luăm", a precizat Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel