Liviu Dragnea, înainte CExN al PSD. "O încheiem, într-un fel sau altul"

Președintele-executiv al PSD, Liviu Dragnea, a făcut o declarație, miercuri, înaintea Comitetul Executiv Național al partidului, unde urmează să se discute demisia sa. 

"Nu m-a deranjat faptul că a fost amânat CExN-ul. Nu eram într-o stare foarte stabilă ca să mă tot joc cu demisia. Am spus-o de vineri, ne-am întâlnit luni, nu s-a finalizat o discuție, miercuri nu s-a ținut Comitetul Executiv. În sfârșit se ține astăzi, astăzi o închidem, într-un fel sau altul, pentru că partidul nu poate să stea în discuția asta permanentă", a spus Liviu Dragnea, potrivit B1 TV. 

Președintele-executiv al PSD a mai precizat: "După ce mi-am dat demisia au fost telefoane și mai multe și mesaje și mai multe. Concluziile o să le spun în Comitetul Executiv". 

Comitetul Executiv Național al PSD a fost convocat inițial pentru miercurea trecută, după ce în urmă cu o săptămână, liderii PSD nu au putut lua o decizie cu privire la mandatul pus pe masa lor de către Liviu Dragnea, președinte-executiv al PSD. Liviu Dragnea a luat decizia de a-și da demisia de la Ministerul Dezvoltării Regionale după ce ÎCCJ l-a condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul "Referendumul". Luni, și-a pus mandatul de președinte-executiv pe masa PSD. Social-democrații nu i-ar fi susținut demersul și, prin urmare, miercuri urma să fie luată o decizie, dar a fost amânată de jurământul noului ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh.

PSD a convocat CExN-ul pentru miercuri, la ora 17:00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel