Liviu Dragnea: Familia mea este distrusă. Fratele meu a murit din cauza acestui dosar

Liviu Dragnea a declarat la Antena 3, duminică seara, după condamnara sa de către ICCJ la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumul, că familia sa este aproape distrusă din cauza acestui dosar instrumentat de procurori.

Jurnalistul Radu Tudor a afirmat, duminică seara, la Antena 3,  că Traian Băsescu și Monica Macovei au afirmat că la referendumul din 2012 s-au fraudat două milioane de voturi. "Știți câte au rămas în dosarul în care a fost condamnata Liviu Dragnea? 29 de persoane, adică 0, 00015 la sută a fost adevăr în ceea ce au spus Băsescu și Monica Macovei. Dacă ăsta este un motiv pentru a condamna un om, iar cei care s-au întors ilegal, care au primit bani negri de campanie, tot DNA o spune, fără să sufere niciun fel de consecință, dacă ăsta mei este un sistem democratic în România, eu unul nu mai înțeleg nimic", a declarat Radu Tudor.   

Față de tot ce i s-a întâmplat în ultimele zile, Liviu Dragnea, președintele executiv al PSD a declarat că:  "Simt o mare nedreptate. De asemenea, am doua regrete uriașe, nu am spus-o până acum tocmai din dorința mea permanentă de a nu influența Justiția sub nicio formă. Fratele meu a murit din cauza acestui dosar. Familia mea este aproape distrusă. Am trecut peste asta. Și am căteva păreri de rău care sunt mai puțin relevante. Simt o mare nedreptate pentru că eu am spus că respect decizia instanței pentru că este firesc să respect decizia instanței din România într-un stat de drept. Dar nu sunt vinovat. Nu m-am considerat vinovat. Cred cu tărie în nevinovăția mea pentru că știu ce am făcut", a spus Dragnea.

"M-am uitat cu atenție în rechizitoriu în toți anii aceștia. M-am uitat cu atenție pe  declarațiile fiecărui martor audiat, din miile de martori audiați în diverse moduri, pe capota mașinii, în biserică. Nu comentez asta acum.  Se pare că ar fi niște nereguli, nu context asta acum... Este o întrebare pe care am pus-o în instanță: Care este legătura mea cu aceste nereguli? Ce legătură am eu sau aam avut eu cu oamenii de la Suraia?  Cu oamenii din secțiile de votare din Gorj,de oriunde din această țară? Din rechizitoriu eu nu am văzut probe, nu am văzut o declarație de martor  să spună da domnule, mi-a spus ăla, sau am auzit că mi-a spus ăla să fac", a declarat Liviu Dragnea, duminică seara la Antena 3.

Citește și: Bogdan Chirieac, despre decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel