Liviu Dragnea face ordine în PSD. "Am auzit glume și… glumițe"

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, la Ploiești, că social-democrații trebuie să își asume dacă sunt de stânga sau nu. 

"Trebuie să discutăm serios și să ne asumăm la Congres dacă noi suntem de stânga sau nu. Am auzit tot felul de variante, tot felul de glume, vorba lui Vanghelie, și glumițe. Nu putem glumi cu doctrina, nu putem să spunem că suntem într-un partid în care nu știm dacă suntem de stânga sau de dreapta sau ne-ar plăcea să fim de stânga sau de dreapta. E vorba de niște principii pe care trebuie să ni le asumăm", a spus Liviu Dragnea, în discursul susținut în fața participanților la Conferința județeană de alegeri a PSD Prahova, potrivit Agerpres

Președintele interimar al PSD a adăugat că "PSD, cel puțin după Congresul din 11 octombrie, (...) trebuie să aibă niște obiective esențiale. În primul rând, trebuie să aibă o clarificare doctrinară și ideologică și un set de principii pe care să le respectăm, nu doar să le scriem în documente pe care mulți nici măcar nu le cunosc. Să aibă niște reguli interne care să fie respectate cu strictețe, să poată să crească în interiorul partidului cultura integrității, a cinstei, a corectitudinii. (...) Trebuie să ducem la capăt un proiect început demult în partid și abandonat, și anume realizarea unei gestiuni a carierei". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel