Liviu Dragnea face lumină după întâlnirea Dâncu-parlamentari UNPR

Liviu Dragnea a vorbit despre întâlnirea lui Vasile Dâncu cu parlamentarii UNPR.

Liviu Dragnea a afirmat, miercuri, că la întâlnirea informală pe care parlamentarii UNPR au avut-o, marți, cu vicepremierul Vasile Dîncu, nu au fost abordate subiecte politice, care să vizeze un viitor Executiv sau alianța PSD-UNPR.

"Nu s-au discutat niciun fel de chestiuni politice. A fost pur și simplu o întâlnire informală, la care s-a stat 15-20 de minute, nu mult. Nu a fost nimic special sau important. Nu s-a vorbit despre un viitor Guvern, pentru că noi, deocamdată, de abia am votat un nou Guvern. În ceea ce privește o alianță PSD-UNPR, la ora asta, poate nu știți, noi avem o alianță înregistrată la Tribunal — Alianța de Centru Stânga, care încă nu este desființată", a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că, în mod sigur, social-democrații vor analiza în structurile partidului, la începutul anului viitor, posibilele variante de alianțe politice pe care PSD le poate încheia.

"În cea de-a doua parte a lunii ianuarie, sigur, vom lua o decizie în cadrul PSD privind politica de alianțe în 2016 — dacă vor fi și dacă vor fi cu cine vor fi", a explicat liderul PSD.

Totodată, el a precizat că întâlnirea vicepremierului Vasile Dîncu cu parlamentarii UNPR s-a datorat faptului că acesta a fost invitat de către grupurile acestei formațiuni, iar "orice membru al Cabinetului care este invitat la grupurile parlamentare este prezent".

"Domnul Dîncu a fost invitat la mai multe grupuri parlamentare, unde a fost prezent. Ieri (marți — n.r.) a fost invitat la grupul parlamentar al UNPR, unde a fost prezent. Fiecare membru al Cabinetului a fost și va fi chemat, în perioada următoare, să participe la întâlniri la grup. Și noi, înainte, mergeam la grupuri. Aduceți-vă aminte că eu am fost chiar la grupul PDL", a explicat Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel