Liviu Dragnea. Data congresului este stabilită. Este nevoie de susținerea puternică a lui Victor Ponta

Data congresului PSD este stabilită, a declarat, marți, Liviu Dragnea. Pentru o modificare a acesteia trebuie convocarea unui nou Consiliu Național. Importantă este susținerea puternică a lui Victor Ponta, a mai declarat Liviu Dragnea.

"Este obligatoriu să fie vot secret, pentru că una dintre primele obligații ale noastre este să respectăm statutul și legea partidelor. Orice vot pentru persoane este obligatoriu cu buletin de vot". 

Despre Elena Udrea, Liviu Dragnea spune că aceasta a fost racolată ca agent electoral. "Cred că este eficientă. Toți care o folosesc pe Elena Udrea cred că vor avea un mare succes. Așa de pe plaje, să vină Elena Udrea să spună ce se întâmplă în PSD, cred că este foarte bine", a mai declarat Liviu Dragnea.

Referitor la congresul PSD, liderul PSD a declarat că aici "trebuie să facem o discuție serioasă. Noi, la ora aceasta avem o hotărâre a Consiliului Național adopata oficial, atunci când a fost aleasă doamna Rovana Plumb ca și președintă a Consiliului Național, care stabilește congresul partidului în noiembrie.

Citește și: Lovitură în PSD. Liviu Dragnea s-a decis să candideze la șefia partidului

A modifica data congresului stabilit deja este nevoie de un alt CN. Nu cred că mâine este un loc propice pentru a discuta așezat. Congresul trebuie să aibă loc la data care este cea mai bună pentru PSD... 

Noua conducere legitimă a partidului va fi aleasă la Congres, poate în noiembrie, poate în februarie. Acum se stabilesc niște oameni care împreună cu colegii din teritoriu să stabilească listele de candidați. Pe de altă parte, trebuie pregătită, cu grupurile parlamentare, sesiunea de toamnă, ceea ce este foarte importtant. Ceea ce este important este susținerea puternică a lui Victor Ponta".

Referitor la relația cu Gabriel Oprea, Dragnea a spus că este prieten cu aceasta din 2001. "Am trecut împreună prin foarte multe situații. Am fost, suntem și vom fi într-o relație foarte bună cu Gabriel Oprea, pentru că nu sunt prea multe lucruri care să ne separe. Gabriel Oprea este un om serios, de cuvânt, care face parte dintr-o coaliție și care nu se implică în viața internă a unui partid din coaliție. Gabriel Oprea îl  susține pe Victor Ponta ca prim-ministru și va colabora cu cel care va prelua atribuțiile președintelui PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel